Klart for Oslo Boat show

osloboatshow2013.JPG

I GANG: I morgentimene i dag kom de siste båtene på plass i den lune pollen på Tjuvholmen. FOTO: Geir Berntsen
I GANG: I morgentimene i dag kom de siste båtene på plass i den lune pollen på Tjuvholmen. FOTO: Geir Berntsen

Klart for Oslo Boat show

På Oslo boat show som åpner torsdag finner du alt fra små joller og vannscootere til 60-fots motor- og seilbåter. Og det beste av alt; messa er gratis.

I fjor ble tidenes første versjon av Oslo Boat show arrangert på Tjuvholmen. Messa ble en umiddelbar suksess, og arrangøren har mye nytt å by på i år.

- Vi er særdeles fornøyde med å få Christian Radich på messen, og Norges mest kjente og vakreste fullrigger vil være åpen for besøkende. Redningsselskapet er også på plass med to redningsskøyter og ELIAS-båtene for de minste – her er alt duket for en flott helt for hele familien, sier messegeneral Marius Kragstad.

Tjuvholmen er Oslos nyeste bydel, og har med sin unike arkitektur, sjønære beliggenhet og gode serveringstilbud gitt Oslo Boat Show en flott ramme.

MESSEGENERALER: Erik Jaer (t.v) og Marius Kragstad gleder seg til båtmesse på Tjuvholmen.MESSEGENERALER: Erik Jaer (t.v) og Marius Kragstad gleder seg til båtmesse på Tjuvholmen.

Etter planen skulle årets versjon av OBS være langt større enn fjoråret, men uenighet om leie av flytebrygger gjorde at Kragstad og co ikke hadde kapasitet til å arrangere en større messe.
Messa hang lenge i en tynn tråd, men ble reddet av BI-brygga i Sandefjord.

Men likevel blir det flere nyheter publikum kan ta nærmere i øyesyn. Blant annet kommer
Hallberg-Rassy 55, Beneteau 58, Boston Whaler 230 Vantage, Chris Craft Carina og den spektakulære Goldfish 50 Ocean.


MANGE NYHETER: Nordkapp er godt representert på OBS med to nye modeller, tre nye fra svenske Ryds er også på plass.

-Ta med hele familien til Oslo Boat Show på Tjuvholmen, oppfordrer Marius Kragstad.

Messa holder åpent fra 11-18 fra 25. til 28. april.

Se alle årets båtmesser her.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.