Klart for flytende båtutstilling i Oslo

324-22d6fa67b3b31c6f6757c4e7bcbc4eb8.jpg

NYE NYTT: Mange båter og spennende nyheter på "Båter i sjøen" som åpner på Aker brygge torsdag.
NYE NYTT: Mange båter og spennende nyheter på "Båter i sjøen" som åpner på Aker brygge torsdag.

Klart for flytende båtutstilling i Oslo

265 båter er på plass, blant dem 40 nyheter, noen riktignok mer nyheter enn andre. I tillegg er 50 utstillertelt slått opp på bryggekanten.

En samlet bransje kan vise til 15 % økning i salget de to siste årene. Cirka 60 % av båtene som er utstilt på Båter i sjøen tilhører den kategorien det selges mest av, nemlig båter i størrelsen 4-7 meter og i prisklasse inntil 700.000. Konstituert leder i Norboat, Leif Bergaas, venter at den gode at salgstakten holder seg.
Tror på go´vær
-  Det er ingenting som tyder på at sommeren er over – både storm.no og yr.no melder at vi får fine dager på Aker Brygge og dermed kanskje en kjempeavslutning på båtsesongen, sier Bergaas.
Båter i sjøen er Skandinavias største flytende båtmesse, og en strategisk viktig arena for både norsk og internasjonal båtbransje.
Ta med familien
Beliggenheten midt i hjertet av hovedstaden, publikumsrabatter på kafeer og restauranter, to timer gratis parkering i samarbeid med Europark i Aker brygge P-hus og familieunderholdning vil gjøre messen maksimalt tilgjengelig, sier en forventningsfull arrangør. Dørene åpnes torsdag 3. september klokken 11.00, og stenges søndag 6. september klokken 18.00.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

NØKLER: Veileder i Kirkens Bymisjon i Tønsberg, Henrik Larsen, fikk nøkler til båten fra Jørn Hennig i Vrengen Maritime. (Foto: Amund Rich. Løken).
-Vær så god, bruk båten hele sesongen. Vi spanderer også drivstoffet, sier Jørn Hennig i Vrengen Maritime. I dag stilte han en Pioner 15 med 20 hesters motor til Kirkens Bymisjon disposisjon i Tønsberg.
GUDMOR: Wenche Myhre stod for den høytidelige dåpen av RS «Odd Fellow III» FOTO: Redningsselskapet/Per S. Larsen
Det ble folkefest ved Honnørbrygga i hovedstaden da redningsskøyta «Odd Fellow III» ble ønsket hell og lykke i sin videre gjerning av gudmor Wenche Myhre.
Polarcirkel med elmotor og batteripakke.
I oktober 2018, skrev Båtmagasinet om gründeren Leiv Stavøstrand, som forlot oljebransjen for å satse på grønn elektrisk fremdrift av både yrkesbåter og fritidsbåter. Nå materialiserer satsingen til gründeren og Evoy seg.
"Ulven" henspeiler til "ulv i fåreklær", - ikke helt uten grunn.
Blant glatte, blinkende superRIBer, fartsuhyrer, nydelige turbåter og mannehøye påhengere er det likevel «Ulven» som stikker av med betegnelsen «Messas villeste» på «Sjøen for alle» på Lillestrøm. Siste sjanse til et besøk på messa er i dag og i morgen.
NY GENERASJON: AMT 210 DC representerer en ny generasjon daycruisere fra Finland. (Foto: Amund Rich. Løken).
Nye 210 DC er finske AMTs siste bidrag i et stadig voksende marked for daycruisere. Nyheten vises på «Sjøen for alle» på Lillestrøm denne uken.
Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9
En av nyhetene på årets utgave av båtutstillingen «Sjøen for alle» er Ibizas rotasjonsstøpte ungdomsbåt 450 Roto. Fredag kan du vinne den her på messen, sier Morgenklubbens Geir Schau.
Amerikansk båtindustri er mangesidig og markedet er stort nok til at noen lever godt design du ikke ofte ser. Danalevi Powerboat er en av disse og de lever godt på designlinjer fra den tiden amerikanske biler var ekte «Amerikanere».
62 knop med twin Mercury R400 koplet til Mercury Racing Digital Zero Effort throttles er kort hva du kan vente deg som standardlevering hvis du kjøper en Sunseeker Hawk 38.