Jakkenyheter fra Helly Hansen

hh-jakker-oppslag.jpg

VÅRMOTE: Dette er noen av de nye jakkene fra Helly Hansen
VÅRMOTE: Dette er noen av de nye jakkene fra Helly Hansen

Jakkenyheter fra Helly Hansen

Helly Hansens nye kolleksjon skal gjøre småkalde sommerkvelder varme.

H2FLOW-jakka som Helly-Hansen presenterer i disse dager kan brukes enten som mellomlag, eller som eneste jakke. Navnet kommer av det nye systemet "Hollow Heat Flow", som i følge produsenten forener isolasjon med små hull i stoffet, som bedrer luftsirkulasjonen. H2FLOW er tilgjengelig i høstens nye farger svart/plomme, blå/lilla til dame, og i orange og blå for herrer. Prisen er 1599 kroner.

Fire nye fleecce-modeller er også klare for lansering. Akke har lommer på armen eller i siden. To av modellene har full glidelåsåpning, mens to har glidelås i toppen.

Fra venstre: Charger Windblock Midlayer, veil. pris: 799,-, W Charger Windblock Midlayer, veil. pris: 799,-, Verglas Knitted Fleece Jacket, veil. pris: 1299,-, W Verglas Knitted Fleece Jacket, veil. pris: 1299,-

www.hellyhansen.com

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.