Inviterer til "Båt & Bibel"

Inviterer til "Båt & Bibel"

I vakre Ryfylke blandes båtliv og bibelstudier denne sommeren. Gjennom ti dager kan du dyrke båtliv og åndelig lengsel i akkurat de doser du ønsker.

Av Lars Kristian Larsen/Pressemelding fra NMS

Konseptet Båt og bibel er enkelt. Du ankrer opp i den topp moderne båthavna på Randøy utenfor Hjelmeland.   Her blir det krabbespising på brygga i hyggelig selskap, og sosiale samlinger med refleksjon om temaer fra bibelen.

Du plukker det du ønsker fra en rikholdig og inspirerende meny i sammen med et vidt spekter av folk. Her finnes alle typer mennesker, med totalt ulik bakgrunn. 
Målet er at alle skal føle seg velkommen, og alle kan velge hvor mange og hvilke aktiviteter de vil være med på.

Ungene slipper du på land til kjekke aktiviteter med barn på samme alder. Her finnes ulike aktiviteter som kano, fotball, turterreng og flotte bademuligheter.


Arrangementet Båt&bibel 2011 samlet en god gjeng båtfolk på Randøy.

10 dager til ende
Noen blir alle ti dagene, andre stikker innom som en stopp på ferien langs kysten. Om det regner er dette det beste sted å være på båtferie, om sola skinner er det om mulig enda bedre.

Årets Båt&Bibel arrangeres i tidsrommet 13.-22. juli.
Har du ikke båt? Ikke fortvil. Det er mulig å leie hytte på stedet, uten at det ekskluderer deg fra arrangementet.

Arrangør er Det norske misjonsselskap. Mer info finner du på www.nmsu.no/stavanger
 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.