Ibiza klar med bowrider

Ibiza klar med bowrider

Finanskrisen har forårsaket teknisk knockout for hele båtbransjen. Ibiza Boats i Grimstad satser imidlertid modig og markerer sitt 20-årsjubileum med nye båtmodeller.

Pressemelding fra Ibiza boats:

I likhet med den norske båtbransjen for øvrig, har Ibiza Boats vært gjennom en tøff periode. I forbindelse med jubileet presenterer båtprodusenten likevel den første av i alt tre nye båtmodeller.

- Vi har brukt tiden til å tenke kreativt og velger å satse offensivt. Derfor møter vi et nytt år med en splitter ny bowrider-modell, sier Helge Duus i Ibiza Boats.

I løpet av vinteren vil båtprodusenten presentere tre nye båtmodeller. Premieren på den første av disse, Ibiza 22BR, legges til Vestlandets største båtmesse, Dra til sjøs i Bergen. Messa arrangeres i begynnelsen av februar.

Båten er en innstegsmodell i Ibiza-serien, og den er båtprodusentens første bowrider. Den har en åpen sittebrønn med seteplass til 5-6 personer i baugen/forpiggen. I Ibiza 22BR kan sittebrønnen enkelt gjøres om til en integrert solseng.

- At løsningen er integrert gjør at det ikke innebærer noen løse deler, noe mange vil oppleve som en stor fordel. Den har skjærgårdsjeepens grunnleggende kvaliteter som rask dagsturbåt, men med mer ute- og sitteplass, forklarer Duus.

Ibiza 22BR utfyller de veletablerte og populære konseptene fra Ibiza; Sport, Touring og Weekender med en splitter ny bowrider-modell.

(27.12.2010)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.