- I ferd med å fylles

SFA09_norboat.JPG

TILBAKE HIT: Her på Norges varemesse skal Sjøen for alle anno 2015 arrangeres. Bildet er tatt under 2009-utgaven av den store båtmessa. Den gang var 41 000 betalende gjester innom hallene på Lillestrøm.
TILBAKE HIT: Her på Norges varemesse skal Sjøen for alle anno 2015 arrangeres. Bildet er tatt under 2009-utgaven av den store båtmessa. Den gang var 41 000 betalende gjester innom hallene på Lillestrøm.

- I ferd med å fylles

Tre haller er nesten fylt opp og påmeldingene tikker fortsatt inn til neste års Sjøen for alle på Lillestrøm. (25.11.09)

Av Therese Vågen

- Vi er svært fornøyde med pågangen som er omtrent på samme nivå som i fjor, sier messesjef Merete Rustad, og mener optimismen i båtbransjen absolutt er tilstede.

I følge Rustad skal de største aktørene, som for eksempel Erling Sande AS, Brunswick Marine AS, AS Kellox, Lunde Båt AS, Windy Boats AS og NB Marine være på plass. Hun lover flere verdens- og norgespremierer under messa, og mener alt ligger tilr ette for en bred, variert og innholdrik messe.

Framover skal det må jobbes med messens layout og plassering av stands, samt få på plass en rekke aktiviteter som kan være med på å gjøre messen mest mulig attraktiv og spennende. 
- Av ny aktiviteter planlegger vi blant annet mannequinoppvisning og eget seilloft. Vi legger stor vekt på at de som besøker Sjøen for alle 2010 skal få en hyggelig, representativ og informativ opplevelse av båtbransjen og båtlivets gleder.

Sjøen for alle 2010 arrangeres 12.-21. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

DE STERKE MERKEVARENE Båtliv og Båtmagasinet slår seg sammen. Her redaksjonssjef Jørn Finsrud (t.v.) redaktør Atle Knutsen og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
Norsk Maritimt Forlag AS har kjøpt Båtmagasinet fra Aller Media og slår det sammen med Båtliv.
Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.