Her er Cranchis nyheter

Her er Cranchis nyheter

Under båtmessa i Genova som ble avsluttet søndag viste Cranchi frem hele fire nye modeller. Her er bildene.

58 Fly
60-foteren som inngår i Cranchis yachtklasse, har soveplass til seks personer fordelt på tre lugarer. Gjestene deler på to toalettrom. Byssa er overfor salongen, og bespisning foregår i egen dinette på babord side. På flybridgen er det egen wet-bar med grill, i tillegg til styreposisjon og L-salong. Båten utrustes med to Volvo Penta-motorer med IPS-drev. Estimert toppfart er 34 knop, mens marsjfarta skal ligge på 26 knop med største motor på 2X700 hk.


Cranchi  58 FLY


M 40 Soft Top

44-foteren kommer med stort åpent tak med såkalt soft top. Altså en mykt foldbart kalesjetak for å beskytte mot regn og sol. M40 har køyeplass til syv personer, dersom dinetten også tas i bruk som overnattingsplass. Båten får 2 VP D4-maskiner på 300 hk, eller to ganger D6 med 330 hk. Med største alternativ er toppfarten 33 knop.


Cranchi M40 Soft Top

M35 Soft Top
M35 er en mer kompakt og klumpete versjon av M 40, bygget på skroget fra 34 Zaffiro. Køyeplasser til seks, inkludert dinetten på nedre dekk. På akterdekket finnes wet-bar og solseng. Motoralternativene er to ganger VP D4 260 eller D4 300. Toppfarta er 34 knop.


Cranchi M35 Soft Top

30 Endurance
Den minste av nyhetene er en pen walkaround med romslig lugar under dekk. Her er det soveplass til fire, og båten skulle i så måte passe bra for en liten familie på weekendtur. Byssa finnes i akterkant av styreposisjonen. Dersom sola føles plagsom er det bare å ta opp biminitoppen. Fem ulike motoralternativer er tilgjengelig. Med én bensinmotor på 320 hk fra VP er Cranchi 30 Endurance god for 32 knop.


Cranchi 30 Endurance

Mer info på www.cranchi.it
Norsk importør: Holmen Slipp

(10.10.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.