Har du tatt årets båtbilde?

Stor fotokonkurranse i Båtmagasinet:

Har du tatt årets båtbilde?

Etter en lang og god båtsesong er minnebrikker og mobiltelefoner fulle av knallgode sjø- og båtbilder. Kanskje du tatt blinkskuddet? Bli med i Båtmagasinets store fotokonkurranse.

Kanskje et like fantastisk bilde som Heiko Heincken fra Sandefjord tok på en av sine turer til Svenner i sommer. Heiko har alltid med seg sitt kamera for å fange øyeblikk og stemning.
La det være til inspirasjon. Vi vil gjerne også se dine beste bilder. Motivet bestemmer du selv, men det skal være relatert til det gode båtlivet - og gjerne krydret med en kort historie.
Vi belønner de beste bildene med kjempeflotte premier.
Send ditt bilde på mail til redaksjon@batmagasinet.no innen 1. februar 2017. Merk mailen med FOTOKONKURRANSE. Vi ønsker høyoppløselige bilder.

1. premie:
Hovedpremien er en Grand 300 S – RIB (uten motor)
fra Govi AS, Importør av RIB og båtutstyr, til en verdi av 23.400 kroner.

2. premie:
Raymarine Dragonfly 7Pro fra Seatronic til en verdi av kr. 6349.-
Dette er en   7 tommers  kartplotter med ekkolodd. DownVision hekkgiver følger med.


3. premie
4 oppblåsbare vester med selefeste fra Seatronic.
Samlet verdi kr. 4396.-

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.
- Vårt mål er at det ikke skal skje ulykker til sjøs der noen omkommer eller blir hardt skadd med fritidsbåt, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen. Her får han handlingsplanen fra fungerende sjøfartsdirektør Alf Tore Sørheim. Foto Sjøfartsdirektorate
Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen tok i januar i år initiativ til å få på plass en handlingsplan for å få ned antall alvorlige ulykker forbundet med bruk av fritidsfartøy. I dag ble planen overlevert ministeren.
FÆRRE DRUKNET: Gledelig nedgang i antall omkomne på sjøen. Illustrasjonsfoto: Peder Gjersøe, NTB/Scanpix.
De foreløpige tallene fra Sjøfartsdirektoratet viser at antall omkomne ved bruk av fritidsbåt går ned. I første kvartal i år omkom ni personer, tre færre enn i samme periode i fjor. Dette er det laveste tallet som er registrert i sjøfartsdirektoratets statistikk.
STØRRE OG STØRRE: Mercury er på vannet med ny, rå 450-hester.
Mercury Racing lanserte i dag sin hittil største utenbordsmotor. Med en 4,6 liters V8 på 450 hk med mulighet til å ha inntil seks motorer på samme akterspeil er dette en enorm kraftpakke.
I dag lanserer BRP i USA sin neste store nyhet: Evinrude G2 i3 motorer. Det betyr at også Evinrudes 115 hester snart er på markedet i ny drakt og forbedret utgave.
FULL FART: Hurum Trebåtfestival er i gang, med spennende regattaer og mange arrangementer. Foto: Seilskøyteklubben Colin Archer
Årets utgave av Hurum Trebåtfestival ble en stor suksess, Den offisielle åpningen var fredag med salutt fra dampskipsbrygga og åpningstale av Askers ordfører Lene Conradi på festivalens utescene.
FLAUT: Nordmenn har opplevd mye flaut på sjøen, blant annet i møte med lovens lange arm. Foto: Amund Rich.Løken.
Kaste dreggen i en annen båt? Bli stoppet med for høy promille? Grunnstøte? Les mer om det flaueste nordmenn opplever i båt.
Candela har jobbet i fem år med sin båt som nå altså er klar for lansering.
Den el-drevne hydrofoilen fra Candela Speed Boat i Stockholm er nå klar for test av den første produksjonsmodellen.