Galeon fornyer sortimentet

Se bildene av nyheten

Galeon fornyer sortimentet

Polske Galeon har laget enda en ny båt. Denne gang en hardtop-versjon av 420FLY.

Det mangler ikke på utvalg av båter hos polske Galeon, verftet som også står bak de mindre båtene Galia. Hele 20 modeller finnes i sortimentet. Fra 24 fot til flaggskipet 780 Crystal på hele 75 fot. Men i Norge har ikke Galeon slått til. Noe må nok skyldes manglende satsning på storbåt fra importør Fische Marine. Der i gården har det vært stort fokus på de mindre Galia-båtene - med suksess.Se bildeserie nederst i artikkelenOver til nyheten, som egentlig bare er en lukket versjon av  flybridgebåten Galeon 420 fly. Skroget er det samme, og måler derfor fortsatt snaue 38 fot (44 fot inkl badeplattform). Interiøret er hentet fra storebror 430 HTC. Resultatet kan man mene hva man vil om, men det er utvilsomt at Galeon har laget vakrere båter. Bare ta en titt på Galeon 385HTS.SkreddersyddStyrhussalongen har dinette, romslig førerplass og bysse. Ønsker man byssa under dekk er det også mulig. Båten kan leveres med enten to eller tre lugarer. Det er også blitt plass til to toalettrom med dusj under dekk.Det er mulig å velge flere alternative motorer og fremdriftssystemer inkludert Volvo Penta IPS og Aquadrive (leddet aksel).

Fakta

CE-kategori: 

B

Produksjonsland: 

Polen

Lengde (meter): 

13.50

Bredde (meter): 

4.16

Dyptgående (meter): 

0.80

Vekt (kg): 

12 000

Drivstoff (liter): 

1 100

Max. antall personer: 

12

Motoreffekt fra (hk): 

688.00

Motoreffekt til (hk): 

870.00

Opplysninger: 

www.fischemarine.com

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.