Ga Kirkens Bymisjon fri båt og drivstoff

DSCF3299.JPG

JUBEL: Takk, den skal komme til nytte, sier Kirkens Bymisjon i Tønsberg, som har fått en ny Pioner 15 med 20 hesters motor til fri disposisjon hele sesongen. Ved styrekonsollen, virksomhetsleder Marianne Bøe og kommunikasjonsansvarlig Anne Mjaugeto (t.v.)
JUBEL: Takk, den skal komme til nytte, sier Kirkens Bymisjon i Tønsberg, som har fått en ny Pioner 15 med 20 hesters motor til fri disposisjon hele sesongen. Ved styrekonsollen, virksomhetsleder Marianne Bøe og kommunikasjonsansvarlig Anne Mjaugeto (t.v.)

Ga Kirkens Bymisjon fri båt og drivstoff

-Vær så god, bruk båten hele sesongen. Vi spanderer også drivstoffet, sier Jørn Hennig i Vrengen Maritime. I dag stilte han en Pioner 15 med 20 hesters motor til Kirkens Bymisjon disposisjon i Tønsberg.

Det var under en kort seanse på Vrengen Maritimes stand på Tønsberg Boatshow at begivenheten fant sted, til stor jubel fra ildsjelene i Kirkens Bymisjon i Tønsberg som vil at mennesker i Vestfold skal erfare respekt, omsorg og tilhørighet.
Båtliv ingen selvfølge
-Det er jo akkurat det denne båten skal bidra til, sier kommunikasjonsansvarlig i Tønsberg Bymisjon, Anne Mjaugeto, til Båtmagasinet, og legger til:
-Det er ingen selvfølge for alle å oppleve den vakre skjærgården i Vestfold. Det er ikke alle som har anledning til å kjøpe seg en båt, sier hun, og skuer ut over bryggene hvor årets nyheter, fra små joller, til gedigne seilbåter og cabincruisere duver i vinden.
Bidrar til tilhørighet
-Nå kan vi la barnefamilier og andre få låne båten, og få nærhet til naturen og samtidig føle tilhørighet, sier hun og er evig takknemlig for den generøse gesten av Jørn Hennig i Vrengen Maritime. Hans bedrift er med i et cluster av næringsvirksomheter i Tønsberg som vil gi noe tilbake til samfunnet, derfor kom ideen om å stille en båt til misjonens rådighet en hel sesong, inkludert fylling av drivstoff.
Samspill næringsliv og samfunn
-Bymisjonen gjør en stor jobb og har et viktig oppdrag i samfunnet. Da er det bare hyggelig å kunne bidra med noe som kan komme til nytte, sier Jørn Hennig. Ikke bare barnefamilier, men også tidligere kriminelle skal kunne oppleve sjøen sammen med sine veiledere i bymisjonen.
-Slik kan vi jo være med på å bidra til at folk som har vært en samfunnskostnad til å bli samfunnsytere, sier en fornøyd veileder i Tønsberg Bymisjon, Henrik Larsen.
-Vi ser her på Tønsberg Boatshow at det lokale næringslivet trekker sammen. Det Vrengen Maritime gjør med denne Pioneren er et godt og varmt eksempel på det, sier messeadmiralen Frode Sundsdal.

SAMARBEID: Messeadmiral Frode Sundsdal sier Tønsberg Boatshow er et godt eksempel på at det lokale næringsliv trekker lasset sammen. (Foto: Amund Rich. Løken).
SAMARBEID: Messeadmiral Frode Sundsdal sier Tønsberg Boatshow er et godt eksempel på at det lokale næringsliv trekker lasset sammen. (Foto: Amund Rich. Løken).

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.