Fredag kan du vinne ny Ibiza på "Sjøen for alle"

DSCF2641.JPG

Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9
Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9

Fredag kan du vinne ny Ibiza på "Sjøen for alle"

En av nyhetene på årets utgave av båtutstillingen «Sjøen for alle» er Ibizas rotasjonsstøpte ungdomsbåt 450 Roto. Fredag kan du vinne den her på messen, sier Morgenklubbens Geir Schau.

Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 by Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9,9 hester.
Konkurranse med Morgenklubben
Den uhøytidelige konkurransen er det Morgenklubben i Radio Norge i samarbeid med «Sjøen for alle» som står bak. Hver dag denne uken får en deltaker muligheten til å konkurrere i den morsomme konkurranse «tunga rett i munnen» hvor nei betyr ja og ja betyr nei. Hun eller han med flest riktige svar i løpet av uka vinner båten.
Svar på quiz
Men for i det hele tatt å komme i betraktning må de interesserte bli med på en uhøytidelig båtfører-qviz på Radfio Norges radioplay.no. Alle som deltar på qvizen er også med i trekning av båtførerkurs og billetter til den pågående båtmessen på Lillestrøm.

NYHET: Den nye rotasjonsstøpte Ibiza 450.
NYHET: Den nye rotasjonsstøpte Ibiza 450.

Ibiza utfordrer Pioner
Den nye Ibiza 450 produseres hos Roto i Slovenia, et selskap som er ledende på sandwich rotostøping. Nyskapningen er stiv, praktisk og antakelig best av alt: Stabil, vedlikeholdsfri og trygg.
Solid bæreevne
Bæreevnen er solid og midt i blinken som enkel helårs fiskebåt for nære farvann, som dagsturbåt eller trygg ungdomsbåt. Mange konkurrenter tilbyr noe som ligner, men disse er i enkelt laminat og mer utsatt for oppsprekking og frostskader, hevder Ibiza Boats AS i en pressemelding..
Den nye båten har to store låsbare stuverom, langsgående integrerte rekker i hele båtens lengde og solide håndtak for entring via baug.  Leveres med styrekonsoll (ekstrautstyr) med plass til instrumentering og kartplotter.
FAKTA OM IBIZA 450 Roto
Lengde: 4,50 meter
Bredde: 1,80 meter
Vekt uten motor: 200 kilo
Motor u/styrekonsoll: 9,9-20 hk
Motor m/styrekonsoll: 20-40 hk

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.