Fredag kan du vinne ny Ibiza på "Sjøen for alle"

DSCF2641.JPG

Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9
Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9

Fredag kan du vinne ny Ibiza på "Sjøen for alle"

En av nyhetene på årets utgave av båtutstillingen «Sjøen for alle» er Ibizas rotasjonsstøpte ungdomsbåt 450 Roto. Fredag kan du vinne den her på messen, sier Morgenklubbens Geir Schau.

Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 by Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9,9 hester.
Konkurranse med Morgenklubben
Den uhøytidelige konkurransen er det Morgenklubben i Radio Norge i samarbeid med «Sjøen for alle» som står bak. Hver dag denne uken får en deltaker muligheten til å konkurrere i den morsomme konkurranse «tunga rett i munnen» hvor nei betyr ja og ja betyr nei. Hun eller han med flest riktige svar i løpet av uka vinner båten.
Svar på quiz
Men for i det hele tatt å komme i betraktning må de interesserte bli med på en uhøytidelig båtfører-qviz på Radfio Norges radioplay.no. Alle som deltar på qvizen er også med i trekning av båtførerkurs og billetter til den pågående båtmessen på Lillestrøm.

NYHET: Den nye rotasjonsstøpte Ibiza 450.
NYHET: Den nye rotasjonsstøpte Ibiza 450.

Ibiza utfordrer Pioner
Den nye Ibiza 450 produseres hos Roto i Slovenia, et selskap som er ledende på sandwich rotostøping. Nyskapningen er stiv, praktisk og antakelig best av alt: Stabil, vedlikeholdsfri og trygg.
Solid bæreevne
Bæreevnen er solid og midt i blinken som enkel helårs fiskebåt for nære farvann, som dagsturbåt eller trygg ungdomsbåt. Mange konkurrenter tilbyr noe som ligner, men disse er i enkelt laminat og mer utsatt for oppsprekking og frostskader, hevder Ibiza Boats AS i en pressemelding..
Den nye båten har to store låsbare stuverom, langsgående integrerte rekker i hele båtens lengde og solide håndtak for entring via baug.  Leveres med styrekonsoll (ekstrautstyr) med plass til instrumentering og kartplotter.
FAKTA OM IBIZA 450 Roto
Lengde: 4,50 meter
Bredde: 1,80 meter
Vekt uten motor: 200 kilo
Motor u/styrekonsoll: 9,9-20 hk
Motor m/styrekonsoll: 20-40 hk

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

STØRRE OG STØRRE: Mercury er på vannet med ny, rå 450-hester.
Mercury Racing lanserte i dag sin hittil største utenbordsmotor. Med en 4,6 liters V8 på 450 hk med mulighet til å ha inntil seks motorer på samme akterspeil er dette en enorm kraftpakke.
I dag lanserer BRP i USA sin neste store nyhet: Evinrude G2 i3 motorer. Det betyr at også Evinrudes 115 hester snart er på markedet i ny drakt og forbedret utgave.
FULL FART: Hurum Trebåtfestival er i gang, med spennende regattaer og mange arrangementer. Foto: Seilskøyteklubben Colin Archer
Årets utgave av Hurum Trebåtfestival ble en stor suksess, Den offisielle åpningen var fredag med salutt fra dampskipsbrygga og åpningstale av Askers ordfører Lene Conradi på festivalens utescene.
FLAUT: Nordmenn har opplevd mye flaut på sjøen, blant annet i møte med lovens lange arm. Foto: Amund Rich.Løken.
Kaste dreggen i en annen båt? Bli stoppet med for høy promille? Grunnstøte? Les mer om det flaueste nordmenn opplever i båt.
Candela har jobbet i fem år med sin båt som nå altså er klar for lansering.
Den el-drevne hydrofoilen fra Candela Speed Boat i Stockholm er nå klar for test av den første produksjonsmodellen.
En god ting kan ikke skrives for ofte og vi blir stadig spurt om rengjøring av den oppblåsbare. Derfor denne "ønskereprisen": Vi har gjennom årene prøvd «vanlige» vaskemidler på den oppblåsbare jolla uten hell, og fant ut at spesialmidler er det eneste som duger til denne jobben.
NØKLER: Veileder i Kirkens Bymisjon i Tønsberg, Henrik Larsen, fikk nøkler til båten fra Jørn Hennig i Vrengen Maritime. (Foto: Amund Rich. Løken).
-Vær så god, bruk båten hele sesongen. Vi spanderer også drivstoffet, sier Jørn Hennig i Vrengen Maritime. I dag stilte han en Pioner 15 med 20 hesters motor til Kirkens Bymisjon disposisjon i Tønsberg.
GUDMOR: Wenche Myhre stod for den høytidelige dåpen av RS «Odd Fellow III» FOTO: Redningsselskapet/Per S. Larsen
Det ble folkefest ved Honnørbrygga i hovedstaden da redningsskøyta «Odd Fellow III» ble ønsket hell og lykke i sin videre gjerning av gudmor Wenche Myhre.