Forventer godt salg på årets flytende båtmesse i Oslo

Oversikt.jpg

FOLKEFEST: Det er ventet storinntrykk av båtfolk og skuelystne til den flytende båtmessen på Aker Brygge i helgen.
FOLKEFEST: Det er ventet storinntrykk av båtfolk og skuelystne til den flytende båtmessen på Aker Brygge i helgen.

Forventer godt salg på årets flytende båtmesse i Oslo

Båtmessen på Aker Brygge åpnet torsdag med 270 båter i sjøen og 50 utstillere på land. Noen nyheter mer spennende enn andre, som vanlig noen kuriositeter, noen giganter og noen som tenker mindre fart og litt miljø.

Selv om Skandinavias største båtmesse har et betydelig omfang, er den intim. Båtene ligger tett i tett langs gode brygger, landfaste utstillere er på plass i sine telt på bryggene. Årets messe er vel verdt et besøk, enten du vil se trender, nyheter eller vil sikte seg inn på en dagsturbåt til god høstpris. Det er fart i markedet om dagen, men konkurransen er tøff.
Store forventninger
Bransjefolk Båtmagasinet snakket med før åpningen torsdag uttaler store forventninger til årets flytende båtutstilling på Aker brygge. Det er god styringsfart i markedet og ingen tegn tyder på reduksjon i nær fremtid. Optimismen råder og flere gir uttrykk for at de siste års produktutvikling og nylanseringer av båtmodeller og konsepter, spesielt i dagsturmarkedet, har vært med på å stimulere salget. 
Vi presenterer noen av nyheten du kan se på Aker brygge i bildeserien under:

BLIKKFANG: Du ønskes velkommen til årets flytende messe på Aker Brygge med en  IBIZA 760 klar til utskytning.
BLIKKFANG: Du ønskes velkommen til årets flytende messe på Aker Brygge med en IBIZA 760 klar til utskytning.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

NØKLER: Veileder i Kirkens Bymisjon i Tønsberg, Henrik Larsen, fikk nøkler til båten fra Jørn Hennig i Vrengen Maritime. (Foto: Amund Rich. Løken).
-Vær så god, bruk båten hele sesongen. Vi spanderer også drivstoffet, sier Jørn Hennig i Vrengen Maritime. I dag stilte han en Pioner 15 med 20 hesters motor til Kirkens Bymisjon disposisjon i Tønsberg.
GUDMOR: Wenche Myhre stod for den høytidelige dåpen av RS «Odd Fellow III» FOTO: Redningsselskapet/Per S. Larsen
Det ble folkefest ved Honnørbrygga i hovedstaden da redningsskøyta «Odd Fellow III» ble ønsket hell og lykke i sin videre gjerning av gudmor Wenche Myhre.
Polarcirkel med elmotor og batteripakke.
I oktober 2018, skrev Båtmagasinet om gründeren Leiv Stavøstrand, som forlot oljebransjen for å satse på grønn elektrisk fremdrift av både yrkesbåter og fritidsbåter. Nå materialiserer satsingen til gründeren og Evoy seg.
"Ulven" henspeiler til "ulv i fåreklær", - ikke helt uten grunn.
Blant glatte, blinkende superRIBer, fartsuhyrer, nydelige turbåter og mannehøye påhengere er det likevel «Ulven» som stikker av med betegnelsen «Messas villeste» på «Sjøen for alle» på Lillestrøm. Siste sjanse til et besøk på messa er i dag og i morgen.
NY GENERASJON: AMT 210 DC representerer en ny generasjon daycruisere fra Finland. (Foto: Amund Rich. Løken).
Nye 210 DC er finske AMTs siste bidrag i et stadig voksende marked for daycruisere. Nyheten vises på «Sjøen for alle» på Lillestrøm denne uken.
Den er den minste i Ibiza-rangen, men den har avgjort et Ibiza-gen i seg, nyheten Ibiza 450 Roto, den nye ungdomsbåten fra Ibiza som kan leveres med motorkraft opp til 25 hester. Båten som fredag skal tildeles en fortjent vinner er utstyrt med en Yamaha 9
En av nyhetene på årets utgave av båtutstillingen «Sjøen for alle» er Ibizas rotasjonsstøpte ungdomsbåt 450 Roto. Fredag kan du vinne den her på messen, sier Morgenklubbens Geir Schau.
Amerikansk båtindustri er mangesidig og markedet er stort nok til at noen lever godt design du ikke ofte ser. Danalevi Powerboat er en av disse og de lever godt på designlinjer fra den tiden amerikanske biler var ekte «Amerikanere».
62 knop med twin Mercury R400 koplet til Mercury Racing Digital Zero Effort throttles er kort hva du kan vente deg som standardlevering hvis du kjøper en Sunseeker Hawk 38.