Fornyelse fra Grimstad

Fornyelse fra Grimstad

Grimstad Plast har oppgradert sin modell GP 760SE i tillegg til å lage en ny hardtop-utgave av båten.

Av Therese Vågen

GP 760SE/HT
Lengde: 7,60 m
Bredde: 2,50 m
Vekt: 1.900 kg
CE-kategori: C
Maks antall personer: 8
Motorstyrke: 110 hk-160 hk
Pris fra: 692.900 kroner
Opplysninger: www.gplast.no

GP 760SE fra Grimstad Plast er oppgradert med forlenget plattform, baugspyd og endret dashbord med plass til integrert kartplotter.

I tillegg har sørlendingene laget en hardtop-utgave med stor takluke og uten bakvegg, slik at den framstår som en svært åpen hardtop-båt.

Det spesielle med båten i utgangspunktet er at den har midtstilt motor og strak aksel, og i følge Grimstad Plast er dette den eneste båten i denne størrelsen med slik løsning.

- Vi har siden vi startet å produsere båten i 1996 produsert rundt 180
båter, hvor cirka 25 er eksportert til Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, England, Spania, Kanariøyene og Hong Kong, sier Bård Baardsen i Grimstad Plast.

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.
Informasjons- og holdningskampanjer står i kø fremover...
Fra vår observasjonspost her på akterdekket har vi denne sommeren byttet ut lett sommerkrim med agurknytt og seriøse rapporter om båtfolkets utfordringer på sjøen.