Forbli flytende med Stay afloat

stayafloat.jpg

Stay Afloat finnes i tre størrelser: Den minste boksen koster 129 kroner.
Stay Afloat finnes i tre størrelser: Den minste boksen koster 129 kroner.

Forbli flytende med Stay afloat

Stay afloat - nå i Norge.

Vi skrev om Stay afloat allerede i 2011, men gode produkter fortjener å bli nevnt på nytt.
Stay afloat er en tetningsmasse som tetter små hull i skroget, samt slanger.
Nå er priduktet tilgjengelig i Norge. Maritim-kjeden har tatt Stay Afloat inn i sortimentet.

I følge den amerikanske produsenten har stoffet vært brukt av profesjonelle i lang tid, men det er først nå at det finnes tilgjengelig for fritidsbåteiere. Dersom båten springer lekk smører man kort og godt ut et kraftig lag med Stay Afloat over sprekken eller hullet.

Hemmelig oppskrift
Stay afloat (hemmelig, patentert oppskrift) skal kunne tette hull med trykk tilsvarende tre meters dyp. Er sprekken stor kan man feste en planke over hullet og tette sprekkene rundt planken med Stay Afloat. Produktet er ikke herdende og må ikke brukes som noen permanent løsning. Stay Afloat finnes i tre størrelser: 0,9 kilo, 0,45 kilo og 0,25 kilo.

Den minste boksen koster 129 kroner hos Maritim.

Se video:

Mer info: www.maritim.no

 

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.