Få ditt eget bobleanlegg

Få ditt eget bobleanlegg

Dette multifunksjonelle bobleanlegget gir beskjed om at båten synker – eller varsler deg om innbrudd.

Pressemelding

Mange har båten i sjøen vinterstid, men ikke alle har tilgang til et bobleanlegg ved brygga som holder skroget is- og skadefritt vintersesongen igjennom. Wee Marine AS har funnet en smart løsning på utfordringen ved å konstruere et lite og personlig bobleanlegg som både er rimelig i innkjøp og lett å montere.

Fjernstyrt
Bobleanlegget isFRI består av en luftpumpe med en 1,1 kW elektromotor som pumper luft igjennom et rør fire meter under vannlinjen til båten. Pumpen er termostatstyrt, noe som gjør at den slår seg på automatisk når omgivelsene blir kjølige nok.

Men det smarteste ved dette systemet er at det kan fjernstyres: Med få tastetrykk på mobilen kan anlegget slås av eller på uansett hvor du befinner deg. Du kan også motta tekstmeldinger om ute og innetemperatur i båten.

Alarm
Det personlige bobleanlegget kan også monteres med alarmfunksjon som er utviklet i samarbeid med norske Sikom AS: dersom det oppstår en lekkasje i skroget, registreres dette av sensorer og du får et sms-varsel på din mobiltelefon. Det samme skjer dersom noen prøver å bryte seg inn i båten.

Tørt om bord
At båten er fuktig og kald vinterstid er selvsagt et vanlig problem. Mange har egne varmeapparater gående ubevoktet for å løse kuldeutfordringene, men med isFRI er problemet løst: Pumpen gir fra seg varme på rundt 0,9 kW når den er i bruk, samtidig som den suger ut den fuktige luften under dekk. Dermed har du også fjernstyrt antifukt-og varmeanlegg i båten din.

Lanseres på messe
Med lavt strømforbruk er isFRI bobleanlegg ikke bare et godt alternativ for private båteiere, men også for store båtforeninger som vil unngå betydelige strømutgifter under vintersesongen.

Den nye oppfinnelsen vil ha premiére under båtmessen Dra til Sjøs i Bergen den 17.februar. Komplett anlegg koster fra 12 900 eksklusiv slangepakken.

Mer info: www.wee-marine.no

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.