Enda en fransk hyttebåt

Barracuda-7-3.jpg

BARRACUDA 7: Den er ikke ulik sin storesøster, Barracua 9, den nye syvmeteter fra Beneteau. Til høsten kommer den til Norge.

Enda en fransk hyttebåt

Franskmennene har sans for hyttebåter og er blant verdens ledende i dette markedet. Nå kommer en syvmeter fra Beneteau.

Beneteau Barracuda 7 er en to meter kortere utgave av Barracuda 9 som ble sjøsatt for et drøyt år siden. Likevel er dette en romslig båt med mulighet for overnatting. I forpiggen er det v-køye med plass til to voksne. Båten har separat toalettrom og en grei bysse.Barracuda 7 har i følge produsenten et lettplanede skrog. Med en 200 hesters motor på hekken vil den lett mestre hastigheter opp til 35 knop.FinesserBåten har flere smarte finesser. Det er sitteplass til syv personer på akterdekket. Hele dette utearealet er beskyttet av en soft-top. Styrhuset har syvedører på begge sidene av hytta og en stor takluke som slipper inn mye lys.Barracuda 7 vil første gangen bli vist på den svenske messen Ourust i slutten av august og seiler videre til Båter i Sjøen i Sandvika i september. 

Fakta

CE-kategori: 

C

Produksjonsland: 

Frankrike

Lengde (meter): 

7.14

Bredde (meter): 

2.75

Vekt (kg): 

2 050

Drivstoff (liter): 

200

Motoreffekt fra (hk): 

150.00

Motoreffekt til (hk): 

200.00

Opplysninger: 

www.erlingsande.no

De siste sakene på Båtmagasinet: 

DE STERKE MERKEVARENE Båtliv og Båtmagasinet slår seg sammen. Her redaksjonssjef Jørn Finsrud (t.v.) redaktør Atle Knutsen og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
Norsk Maritimt Forlag AS har kjøpt Båtmagasinet fra Aller Media og slår det sammen med Båtliv.
Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.