Egen båtmesse i Asker under Sjøen for alle

leangbuktasfa.jpg

ASKER OG LILLESTRØM: Alle aktørene i Leanbukta samler seg om egen messe, samtidig som de deltar på Sjøen for Alle på Lillestrøm. Her Bavarias Lars-Erik Solvang og May Len Stensaker sammen med prosjektleder Andreas Ljones.
ASKER OG LILLESTRØM: Alle aktørene i Leanbukta samler seg om egen messe, samtidig som de deltar på Sjøen for Alle på Lillestrøm. Her Bavarias Lars-Erik Solvang og May Len Stensaker sammen med prosjektleder Andreas Ljones.

Egen båtmesse i Asker under Sjøen for alle

Samtidig som Sjøen for alle arrangeres på Lillestrøm i mars, vil alle sentrale båtaktører i Leangbukta har sin egen båtmesse i Asker. Likevel vil Leangbukta Maritime Senter ha en felles paviljong med utvalgte nyheter på Lillestrøm.

Sjøen for Alle flagger dette nye samarbeidet i en pressemelding i dag. Det opplyses at besøkende  kan vente seg flere premierer  på Lillestrøm til våren. Både Bavaria, Marex, Saga og Windy vil være representert, sistnevnte med sin nyhet Marex 375.
Alle modeller vises i Asker
– Vi er glade for å ha Norgespremiere på vårt nye flaggskip Marex 375 på Sjøen for alle. Dette blir vår største modell til nå, og et godt tilskudd til vår eksisterende modellportefølje som vi viser i sin helhet i Leangbukta Maritime Senter, sier Thomas Aalrud i Marex Boats.
Glad for samarbeidet
– For oss i teamet bak nye Sjøen for alle ser vi veldig positivt på at Leangbukta velger å komme med sine premierer til Lillestrøm. Deres produkter er i tråd med hva vi ønsker å tilby i den mer eksklusive B-hallen. Vi ser et behov blant mennesker om å få komme til et sted der man kan få lov til å drømme seg bort - en arena vi har kommet nærmere gjennom å inngå et samarbeid med Leangbukta, forteller prosjektleder Andreas Ljones i Norges Varemesse og Sjøen for alle. Som kjent flytter messen tilbake til Lillestrøm.
Komplett utstilling bare 30 minutter unna
– Å kombinere premierer, nyheter og spennende aktiviteter på Sjøen for alle-messen samtidig som vi kan tilby tilreisende en komplett Bavaria-utstilling bare tretti minutter unna, er en ypperlig kombinasjon for båtinteresserte kunder, sier Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge.

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

DE STERKE MERKEVARENE Båtliv og Båtmagasinet slår seg sammen. Her redaksjonssjef Jørn Finsrud (t.v.) redaktør Atle Knutsen og ansvarlig redaktør Ole Henrik Nissen-Lie.
Norsk Maritimt Forlag AS har kjøpt Båtmagasinet fra Aller Media og slår det sammen med Båtliv.
Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.