Båttyv tatt på fersken

Båttyv.jpg

TATT PÅ FERSKEN: Her aksjonerer politiet mot en båttyv i Kristansand. Video: Gordon Natvig.
TATT PÅ FERSKEN: Her aksjonerer politiet mot en båttyv i Kristansand. Video: Gordon Natvig

Båttyv tatt på fersken

Gordon filmet politiets pågripelse av tyven som tok hans båt.

Politiet i Kristiansand fikk en båttyv servert på et fat av en mildt sagt forbannet båteier. Da Gordon Natvig oppdaget at båten var stålet, kastet han seg i helikopteret til sin bror og tok opp jakten på den nyinnkjøpte båten.

Og plutselig oppdaget han Wikingen ved Nåløyet i Randesund. Han varslet politiet som raskt satte kurs mot stedet og bokstavelig talt pågrep tyven med buksa nede.

 

-Båten er verken dyr eller fin, men det opprører meg at folk ikke kan la andres ting være i fred, sier Gordon til Båtmagasinet. Veien til helikopteret var ikke lang da jeg fikk beskjed fra båtvenner i Otterdalen båthavn at den nyinnkjøpte båten min var borte. Fædrelandsvennen har publisert hans egen video:

http://www.fvn.no/lokalt/kristiansand/article2630394.ece#.U61o-UArwa4

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.
«MINI RESCUE»: Den nye båten X-27 SUV har likhetstrekk med storebror P 42, som også er i tjeneste i Redningsselskapets Staff-klasser.
Den ligger i fresen i dag, men vil etter planen være sjøklar ved juletider, Hydolifts nye X-27 SUV. Genene er ikke til å ta feil av her, båten har tydelige likhetstrekk med P42 som blant annet Redningsselskapet har i tjeneste i sin Staff-klasse.