Askeladden møter Princessene

Askeladden møter Princessene

Flere Vestlands-forhandlere går sammen om alternativt messearrangement med 3000 kvm innendørs utstilling, flytende utstilling og 130 presenterte båter. Blant dem Askeladden og Princess.

Dolviken er Bergensområdets desidert største båtmiljø. Etter en omfattende restrukturering er nå en rekke store båtaktører på plass. Totalt representerer disse over 25 båtmerker som spenner over alt fra den enkleste landsstedsbåt til cruisere i luksusklassen. I tillegg finnes utstyrsforhandlere og båthavn.

Disse samler seg nå om å etablere sin egen båtmesse som planlegges gjennomført to ganger for året.

Hvorfor egen Båtmesse?

De fleste kan tenke seg hvilke kostnader og praktiske problemer som er involvert ved å flytte båter til messehaller rundt omkring. For det første er det komplisert, for det andre får man aldri vist så mange båter på en vanlig messe og sist men ikke minst krever det betjening både i butikken og på messestanden.
Her i Dolviken har vi hele utvalget på plass, vi har betjening og i tillegg kan kunden prøve båter på sjøen sier Helge Sjursen – talsmann for utstillergruppen.

Båter fra 9 til 62 fot
Aktørene i Dolviken har mobilisert alle ressurser for å skape en stor båtopplevelse.
Nye Norsk Båtsenter og Yacht Marine representerer øverste hylle med sine store, lekre cruisere.
Frydenbø Båtsenter sitt utvalg spenner over alt fra cabincruisere til gummibåter. I tillegg er selskapet spesialist på båtutstyr. Båtens Beste AS Askeladden Center er første og eneste Askeladden forhandler som kan vise samtlige Askeladden modeller på ett sted.
Maritim Båtutstyr presenterer et rikholdig utvalg av båtutstyr og siste nytt innen maritim elektronikk. I tillegg blir det egen kai for bruktbåter.

Åpent Hus helgen 23. – 25. september
Messen krydres med en rekke underholdende aktiviteter for både voksne og barn.
Politibåten kommer. Det samme gjør Røde Kors Båten og det vil bli fokusert sterkt på Båtførerprøven og sikkerhet til sjøs.

(Pressemelding )

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.