”First Price”- jeep fra Sting

”First Price”- jeep fra Sting

Rett i underkant av 200.000 kroner. Det blir pakkeprisen på den nyutviklede 17.5 fots skjærgårdsjeepen fra Sting.

AV AMUND RICH. LØKEN

Den nye midtkonsollbåten fra Sting er på 17.5 fot og vil standard bli levert med en 75 hesters Evinrude E-tec og ha teaklaminert dørk. Båten skal i følge importøren Fische Marine være klar til turbruk, det betyr levert ferdig bunnsmurt og med fortøyningspakke.

I likhet med de øvrige Sting-modellene er også nyheten 530 designet av Espen Thorup. Båten skiller seg ut fra de øvrige med helt et nytt skrog.


SOLSENG: Hele plassen foran konsollen kan forvandles til en solseng. Legg merke til den høye ryggen på akterbenken.

I tillegg til dobbel stol ved konsollen har Sting 530 en solid aktersofa med høy og god rygg. Benken foran styrekonsollen kan forvandes til en stor og fin solseng.

Sting er et fellesskap mellom velrenommerte Nordkapp og Fische Marine. Båten bygges ved Nordkapps produksjonsanlegg i Polen. Den åpne, enkle jeepen skal i følge produsenten bli en solid flerbruksbåt i økonomiklassen.

Fakta om Sting 530
Lengde i meter: 5,30
Bredde i meter: 2,15
Vekt i kilo: 515
Drivstoff i liter: 70
Max antall personer: 6

(19.12.2011)

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.