Åpner messedørene i Bergen

Åpner messedørene i Bergen

35 aktører er med når totalt 150 båter på land og i vann skal vises for messepublikummet i Dolviken utenfor Bergen denne helga. Messa er gratis fpr hele familien.

Pressemelding

Siden Hordaland lenge har manglet gode messefasiliteter, ble det for første gang i fjor arrangert båtmesse i Dolviken. Som Bergensområdets båtmiljø nr. 1 var Dolviken et naturlig sted for en slik aktivitet. 5 sterke båt- og utstyrsforhandlere, med store utstillinger på sjø og land, gikk felles om messen som ble en stor publikumssuksess.

Nå arrangeres Den Store Båtmessen på nytt og denne gangen er konkurrenter fra hele Hordaland invitert til å delta. Dette for å gjøre messen så komplett som mulig. Det har man lykkes i. For å få plass til alle utstillerne og for at besøkende skal gå tørrskodd er det satt opp hele 1000 kvm med ekstra utstillertelt.
Utstillingen er følgelig gedigen og representerer mye spennende nytt for enhver båtentusiast.

Båter fra 9 til 62 fot, båtutstyr, vannscootere og bil

Alle ressurser er mobilisert for å skape den store båtopplevelsen og utvalget teller alle størrelse fra den minste gummibåt til seilbåter og store luksuscruisere. I tillegg vises vannscootere, båtutstyr og elektronikk i bredt utvalg.
Et omfattende båtutvalg ligger klar i havnen – klar for prøvekjøring i sitt rette element.
Dessuten finnes egen kai for bruktbåter.
Det vil også bli et innslag av bil samt bank og forsikring som er tilstede for å presentere gunstige låne- og forsikringsløsninger.

Åpent hele helgen 8. – 11. mars. Gratis adgang – gratis parkering
Det lokale idrettslaget står for det praktiske rundt parkering og vakthold . Til støtte i arbeidet får idrettslaget alle salgsinntektene fra bodsalget hvor alt av hot dog, brus, vafler og kaffe koster kun kr. 5 pr. stk.
Det er lagt stor vekt på å gjøre båtmessen til en fin familieopplevelse.

Se alle årets båtmesser

Stikkord: 

De siste sakene på Båtmagasinet: 

Endre Solvang i KNBF er lang med alvorstynget enn hva dette bildet viser. KNBFs søknad om momsrefusjon på vegne av båtforeningene er avslått.
Vi oppfyller kriteriene til momsrefusjon. Derfor stiller vi oss uforstående til avslaget og er svært skuffet, sier generalskretær Endre Solvang i KNBF. Dersom KNBFs klage ikke fører frem vil norske båtforeninger få 12 millioner færre kroner å rutte med kommende år.
VIL KLAGE: Cecilie Klem i KNBF sier arbeidet med å klage på vedtaket allerede er i gang. Generalsekretær Endre Solvang har ikke vært tilgjengelig for kommentar.
Kulturdepartementet har avslått KNBFs søknad om momskompensasjon på over 12 millioner kroner.
OPPLEVELSE: Snekkeskipper Roy Olsen står til rors i sin Polar 770 i det de passerer Eiffeltårnet i Paris. Foto: Privat.
Husker du pensjonistparet som dro ut fra Tjøme i en Polar 770 med Paris som mål? Etter mange etapper på Europas vannveier er de endelig fremme.
SAMMEN: Loxkel med Tohatsu slår seg sammen med Kellox og Honda.
Selskapene AS Kellox og Loxkel AS slår seg sammen til ett selskap.
ASKELADDEN P92 SUV er på plass på "Båter i sjøen".
Askeladden lanserer den lukkede styrhusbåten P92 SUV, og slår med det sammen to ulike målgrupper i én og samme båt. Du kan se den på «Båter i sjøen». Se bildene og les mer på www.batmagasinet.no.
Over 300 store og små båter ligger til kai på Aker Brygge. Noen er kuriøse. Andre store og dyre. Noen har verdenspremiere. – og noen har vi sett før. Allerede første dag melder flere importører og forhandlere om godt salg.
VERDENSPREMIERE: Sunseeker lanserer sin nye Hawk 38 på "Båter i Sjøen".
På Skandinavias største flytende båtmesse på Aker Brygge har det aldri vært utstilt så mange store eksklusive båter som i år. Luksusprodusenten Sunseeker dropper Cannes Yachting Festival og legger premieren på sin nyhet Hawk 38 sin til Båter i Sjøen i Oslo som åpner torsdag.
TRANGT: I år blir det trangt om plassen på "Båter i sjøen", sier Leif Bergaas i Norboat. Foto: Norboat.
– Vi skulle gjerne hatt mer plass, for i år blir det smekkfullt, sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat – Båtbransjeforbundet i Norge. Torsdag åpner Skandinavias største båtmesse på Aker Brygge i Oslo.